Tule mukaan!

Selinä Nera

Selinä Nera

Hallintotieteen yo, vaikuttaja

 

Me voimme yhdessä rakentaa tulevaisuuden Turkua ja muuttaa sen, miten ihmisiä kohdellaan. Tehdään Turusta tasavertaisempi paikka asua ja elää ihan meille kaikille.Vaalit tehdään yhdessä. Tukiverkostooni pääset liittymään seuraavilla tavoilla.

 

Lahjoita kampanjaani. 

Turku tarvitsee monipuolista näkemystä päätöksenteon tueksi. Yhdessä voimme muuttaa sen, miten tulevaisuuden Turkua tehdään. Kampanjointi on kuitenkin kallista, joten tarvitsen apuasi. Pienikin summa auttaa meitä tasavertaisuustyössä eteenpäin.
 
Voit lahjoittaa tukesi kampanjaani, kunhan se on laillista pyytää lahjoituksia.
 

Seuraa minua somessa.

Seuraamalla minua sosiaalisessa mediassa saat ajankohtaisista tietoa vaikuttamistyöstäni sekä näet, millaisiin asioihin haluaisin päätöksenteossa muutosta.
 
 

Tule mukaan tukiryhmään

Jos haluat olla konkreettisesti auttamassa vaalityötäni, voit liittyä tukiryhmään. Tukiryhmässä voi auttaa monella tapaa ja kampanjassa on hyötyä monenlaisesta osaamisesta. Osallistua voi pienellä tai isommalla panoksella oman ajan ja mahdollisuuksien mukaan. Lähetä minulle sähköpostiviesti ja kerro, millaisissa asioissa voisit mahdollisesti auttaa, niin otan sinuun yhteyttä.
 

Kiitos.

Arvostan kaikkien tukijoideni ponnisteluja ja toivon, että otatte minuun yhteyttä sähköpostitse palautteen ja kysymysten muodossa, jos joku asia mietityttää.
 
-Selinä